Održavanje informatičkih sustava velikih korisnika

Odrzavanje informatickih sustava velikih korisnika

Vjerujemo da je pouzdan informatički sustav jednako potreban većim organizacijama, ako ne i potrebniji nego privatnim korisnicima. Ako imate kvalitetan sustav, to će se pozitivno odraziti na tijek rada u Vašoj organizaciji koji će teći glatko. A ako nemate…

Djelatnici Elatusa, sa svojim višegodišnjim iskustvom i specijaliziranim znanjem, mogu Vašoj organizaciji ponuditi usluge održavanja informatičkih sustava kako se ne biste morali više brinuti oko toga. I to sve bez obzira na operativni sustav koji koristite.

U ove usluge, posebno prilagođene za velike korisnike, spada:

Uz ove usluge, nudimo i sve ostale usluge kao za privatne korisnike: (re)instalacija i uklanjanje poteškoća unutar operativnih sustava; uklanjanje virusa, spywarea i malwarea; uklanjanje poteškoća kod računalne mreže, pristupa internetu i kontakta s eksternim komponentama; servisiranje, nadograđivanje i/ili zamjena računalnih komponenti, i tako dalje.

Kod poslovanja s većim organizacijama, naglasak stavljamo na održavanju onih sustava koji omogućuju nesmetanu komunikaciju među računalima i rad na istima. 

No, Elatusu se možete obratiti sa svim upitima i tehničkim problemima koji Vas ometaju u radu. Naši djelatnici će sve poteškoće nastojati ukloniti što brže i, prije svega, uz maksimalnu diskreciju, poštujući privatnost Vaše organizacije i klijenata.

Scroll to top