Servis i održavanje računala

Elatus je tu kad Vam najviše treba tehnička pomoć – kada Vaše desktop računalo ili laptop odluče ne raditi ili uspore do te mjere da Vam otežavaju dan i oduzmu užitak korištenja računala.

Neovisno o operativnom sustavu kojeg koristite – Windows, Linux ili Mac OS – naši iskusni, vješti djelatnici Vam mogu pomoći u uklanjanju poteškoća s Vašim računalom. Kažu da je bolje spriječiti nego liječiti. Stoga, ako ste u mogućnosti redovno održavati svoje računalo, servis možda neće ni biti potreban.

U naše usluge servisiranja i održavanja računala između ostalog spada:

Sažeto rečeno, naše usluge servisa i održavanja računala pokrivaju podjednako hardverske i softverske probleme. A u slučaju da Vam je potrebna zamjena neke računalne komponente, ne morate dalje ni tražiti. Elatus surađuje s probranim proizvođačima informatičke opreme kako bi Vam ponudio kvalitetne komponente za najbolju moguću cijenu.

Kad ostavite svoje računalo u servisu Elatusa, znate da je u sigurnim rukama. Naši djelatnici postupaju odgovorno prema svakom računalu, poštujući Vašu privatnost i ne zadirući u sam sadržaj računala.

Bilo da koristite računalo za posao, da ste aktivni gamer ili Vam služi naprosto za pristup Internetu, znamo da je svakome teže u životu bez računala. Zato, zahvaljujući savjesnom i profesionalnom pristupu servisiranju i održavanju računala, obavljamo posao u što kraćem roku.

Scroll to top