Prodaja informatičke opreme

Prodaja informaticke opreme

Ako Vam je nakon servisa, pa i neovisno o njemu, potrebno mijenjati neki komad informatičke opreme, kod Elatusa ćete naći ono što Vam treba. Čak i da želite složiti cijelo računalo od individualnih komponenti, i to je moguće!

Elatus pomno bira s kojim proizvođačima surađuje kako bi za najbolje cijene mogao ponuditi najkvalitetnije moguće proizvode.

Elatus nudi cjelovitu brigu o Vašem računalu. Možete naći sve što Vam treba na jednom mjestu.

Trebate mijenjati neku posebnu računalnu komponentu? Primjerice matičnu ploču, procesor, hladnjak, RAM, tvrdi disk, grafičku ili zvučnu karticu ili samo kućište. Sve je moguće. Ne radi Vam napajanje na računalu? I to možemo ponuditi i čak riješiti problem za Vas.

Potrebna Vam je možda mrežna oprema? Između ostalog kod Elatusa možete naći mrežne kartice i adaptere, switcheve, routere, kamere i tako dalje.

Ako se ne želite pouzdati u cijelosti u cloud, možemo Vam ponuditi memorijske kartice, USB memorijske stickove, eksterne tvrde diskove i druge komponente za pohranu podataka.

Možda se želite počastiti nekim novim komadom periferne opreme? Zapeo Vam je za oko najnoviji 144hz monitor? Tražite novi gamerski miš ili tipkovnicu? Treba Vam novi pisač ili skener za ured? Možda ste audiofil pa Vam trebaju kvalitetni zvučnici ili slušalice. Sve ćete naći u Elatusu.

Čak i da Vam treba najsitniji komad opreme poput kabela ili adaptera, i tu Vam možemo pomoći.

Na drugoj krajnosti, možda Vam treba novo računalo ili laptop u cijelosti? Nikakav problem. Kod Elatusa možete kupiti već sklopljena računala i poznate modele ili pak “složiti” računalo prema svojim potrebama.

Uz to, ako ste dali svoje računalo na povjerenje Elatusu za održavanje ili servisiranje, ne morate ići nikud dalje za naći onaj novi komad informatičke opreme koji Vam treba.

Svratite u Elatus i naši djelatnici će Vas rado savjetovati po pitanju izbora prave informatičke opreme za Vaše potrebe.

Scroll to top