Prodaja uredske opreme

Moderno doba sa sobom povlači osjećaj užurbanosti. Elatus razmišlja na praktičan način – Vaše računalo neminovno je vezano uz Vaš radni stol. Sigurno ste primijetili da na njemu nešto nedostaje. Zato u Elatusu možete naći i svu glavnu uredsku opremu da ne morate ići na dva mjesta.

Ako ste organizacija koja nam se već obratila za naše usluge održavanja sustava velikih korisnika, ne morate tražiti dalje za nabavu uredske opreme. Svi znamo da se nikome ne da plaćati više računa ili tražiti više predračuna. Dozvolite nam da Vam pojednostavnimo život i posao.

Bilo da tražite pisaći pribor, fotokopirni papir, blokove, etikete, kuverte, naljepnice i sve druge osnove za kućni ured ili poslovni prostor, ne morate tražiti dalje. 

Elatus misli i na one sitne komade uredskog pribora za koje niste svjesni koliko Vam mogu olakšati posao dok ih ne probate ili dok Vam se ne pokvare: bušilice za papir, ljepila, fascikle, registratore, škare, klamerice, stalke za selotejp te razne druge organizatore i držače.

Jednako kao što Vam možemo pomoći dovesti Vaše računalo u red, tako Vam možemo pomoći i kod nabave uredske opreme.

Scroll to top